top of page
IMG-20201112-WA0008.jpg

Naši radovi

Ovdje možete pogledati neke od naših radova.

01

Kuća za odmor Radovec

Kuća je smještena na strmom terenu zbog čega velika većina zelene površine oko kuće i pristupnog dijela nije prohodna. Strme terase ispunjene su niskim pokrivačima tla. Padina između ceste i ulaza u kuću zapunjena je puzajućom dunjaricom, a kao završni sloj postavljeni su kolutovi od ariša i drvena sječka. Terase iza kuće zapunjene su puzajućom lonicerom te su dodatno obogaćene stupastim grabovima i ukrasnim šljivama. Kao vizualno atraktktivan element ovdje se nalazi ograda od gabiona koja dodatno sprječava odronjavanje zemlje. Gornji dio parcele koji je relativno ravan predviđen je kao voćnjak.

Radovec-A3_CF_300322_02-1.jpg

02

Park Donji Kraljevec

Park u Donjem Kraljevcu ima organsku formu. Rub uz ogradu zapunjen je živom ogradom, nižim i višim grmovima te soliternim stablima bjelogorice.

Zeleni otoci nepravilnih oblika ispunjavaju centralni dio, a između otoka protežu se staze i klupe za sjedenje.

Tri od otoka su travnjaci sa soliternim stablima bjelogorice, a četiri otoka su zapunjena nižim zimzelenim grmovima i stablima crnogorice. Na samom kraju parka nalazi se šest manjih otoka koji su zapunjeni ružama, božurima i cvjetnim trajnicama.

tehnix_radno-A3_CF_2503-1.jpg

03

Turistički centar Goričan

Ulaz u sam centar naglašen je s više vrsta ukrasnih trava te skupinom tisa, a kao završni sloj postavljen je lomljeni kamen u bijeloj boji.

Na tri gredice, također uz sam ulaz, posađene su lonicere kao pokrivači tla. Ostale površine su u travnjaku, a površine uz parking obogaćene su bjelogoričnim stablima kako bi se osigurao hlad u ljetnim mjesecima.

GLAVNI GORIČAN-A3_CF_1-1.jpg

04

Višestambena zgrada u Čakovcu

Živica od lovor višnje okružuje cijelu parcelu. Ulaz u zgradu rubno je obogaćen ukrasnim travama i nižim zimzelenim grmovima. T

erasa se nalazi na sjevernoj strani kuće i obogaćena je zimzelenim grmovima različith visina te penjačicom koja se penje na pergolu.

Kuća ima i dva manja krovna vrta koji su zapunjeni biljem koje ne zahtjeva puno vode, a to su sedumi, niže ukrasne trave i zimzeleni grmovi.

bottom of page